Happy 2 feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klankschaalmassage

Klankschalen > Behandelingen

Klankschaalmassage

Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen  en gemakkelijk zittende kleding  te dragen. Na een korte intake neem je plaats op de behandeltafel. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!
De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd.

Werking: Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.
Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt.
De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten., inclusief het voorgesprek en het na afloop even rustig bijkomen met een kopje thee. Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

Prijs:
€ 45,00
Toeslag: behandeling aan huis afhankelijk van uw woonplaats vanaf: € 10,=
Het is ook mogelijk om een kennismakingsmassage of meerdere behandelingen tegelijk te boeken.  Klik hier voor de prijzen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu