Happy 2 feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klankreis

Klankschalen > Behandelingen

Klankreis

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, even weg van je zorgen en dagelijkse beslommeringen. Liggend onder een deken onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Tijdens de klankreis word er gebruik gemaakt van akoestische instrumenten o.a. klankschalen, gongs, ocean drums, chimes, ratels etc.

Werking: Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Het wordt een speciale ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse bezigheden.

Een klankreis duurt 1,5 uur. Het klankligconcert is afgestemd op de deelnemers.
Na ontvangst en een korte uitleg ontvang je de klankreis die tot in de diepere lagen van het bewustzijn werkt.( duur ongeveer 1 uur). Na de klankreis is er tijd om met een kopje thee rustig bij te komen.

Stel uw eigen groepje samen of sluit aan bij bestaande aanmeldingen. De klankreizein zijn ook geschikt als bedrijfsuitje.Een klankschaalmassage/-behandeling is géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces! Een klankreis of massage  kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.

Data klankreizen: Kijk in onze agenda of klik hier om uw vraag te stellen.
Prijs:
€ 17,50 per persoon (minimaal 4 personen per klankreis).

Voor een klankreis op uw eigen locatie kunt u eveneens contact opnemen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu