Happy 2 feet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Gongbad

Klankschalen > Behandelingen

Gongbad

Wanneer een gong op de juiste wijze wordt bespeeld, wordt het menselijk lichaam overspoeld door geluid. De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de gong. Het is een soort diepe en voortdurende massage met geluid en trilling, waardoor het lichaam, de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken. Deze behandeling onderga je ontspannen terwijl je op je rug ligt en de energie van het geluid van de gong ontvangt

Werking: Tijdens een gongbad worden de geluiden door het lichaam opgepikt, en het lichaam filtert eruit wat het niet nodig heeft. Het resultaat kan een gevoel van kalmte, ontspannenheid en vrij van stress geven. Sommige pijnen en ongemakken kunnen verdwenen zijn, of zijn aanzienlijk verminderd. Het gongbad werkt nog lang door na de behandeling. Zoals bij alle vormen van geluidsgenezing werkt de genezing op alle niveaus, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Daarom is de gong een zeer krachtig instrument.

Een gongbad duurt in totaal 30 minuten, maar houd door het voorgesprek en het na afloop even rustig bijkomen met een kopje thee, rekening met een afspraak van maximaal 1 uur.


Prijs: € 30,00
Toeslag: behandeling aan huis afhankelijk van uw woonplaats vanaf: € 10,=
Het is ook mogelijk om meerdere behandelingen tegelijk te boeken.  Klik hier voor de prijzen.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu